Untitled
27 nov 2016
week 180: 18 t/m 24 november

Op 18 november zijn Laura en ik ‘s morgens bij Jan Linders een banaan gaan kopen, omdat ik die van thuis vergeten was. Laura heeft fijn geknutseld en gespeeld bij de Peuterspeelzaal. Nadat ik haar had opgehaald, hebben we boodschappen gedaan bij Jan Linders. Omdat Laura er achter kwam dat ze een van haar handschoenen kwijt was, zijn we nadat we Bas van school hadden opgehaald voor de derde keer naar Jan Linders geweest om haar handschoen weer op te halen. Na het avondeten hebben we met zijn vieren Snuffie Hup gedaan en daarna hebben Bas en Laura hun schoen weer mogen zetten.
Op 19 november hadden Bas en Laura stickers in hun schoenen. Laura en ik zijn met Bas naar de zwemles geweest, waar Laura lief heeft zitten kleuren en prikken in haar prikblok. Daarna zijn we snel naar huis gegaan, hebben Bas en Laura hun pietenpakken aangetrokken en zijn we naar Eindhoven gegaan: Sinterklaas en Zwarte Piet kwamen bij Mark op het werk! De kinderen hebben samen met de 3 Pieten gedanst en mochten om de beurt bij Sinterklaas komen. Ook deden de Pieten een truc met een verkeerslicht. Bas heeft 2 doosjes K’nex gehad en Laura Playmobil. Toen Sinterklaas en zijn Pieten weer vertrokken, begon Laura te huilen: “Wanneer komen ze weer terug?” ’s Middags hebben Laura en ik boodschappen gedaan en daarna kwamen tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek. Bas, Laura en Eline hebben heel fijn gespeeld; maar wat waren ze druk!
Op 20 november hebben Bas, Laura en Mark samen met de strijkkralen gespeeld en spelletjes gedaan. ’s Middags zijn we gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Nadat we met zijn vieren het Sinterklaasjournaal gekeken hadden, hebben Mark en ik Bas en Laura de pyjama aangetrokken, de tanden gepoetst en voorgelezen en daarna hebben Bas, Laura en ik Mark uitgezwaaid, die voor de laatste keer een week naar Oegstgeest moest.
Laura en ik hebben op 21 november boodschappen gedaan. Daarna hebben we met zijn tweetjes gezellig een spelletje gedaan. Na school zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en Laura waren heel erg druk! Ze hebben samen met oma heel hard op het balkon Sinterklaasliedjes gezongen; nou maar hopen dat hij ook daar nog cadeautjes komt brengen… Na het avondeten hebben we met zijn drietjes spelletjes gedaan.
Op 22 november is Tijn ’s morgens vroeg met ons mee naar school gefietst. Het was heel gezellig, maar we waren nèt niet op tijd op school. Laura heeft het goed naar haar zin gehad op de Peuterspeelzaal. ’s Middags heeft Laura heel lief gespeeld. Na school hebben Bas en Laura tekeningen gemaakt voor Sinterklaas en Zwarte Piet die ze ’s avonds in hun schoen gedaan hebben.
Op 23 november had Zwarte Piet in de schoen van school het recept voor cakejes gestopt. Welles-Piet probeert al weken een taart te bakken (Sinterklaasjournaal), maar het lukt steeds maar niet. En nu mochten de kinderen proberen of zij wél een lekker cakeje kunnen bakken. Samen met Jolanda en Femm (moeder en zusje van Tijn) en Laura heb ik geholpen. We hadden suiker, boter, melk, meel en eieren en alle kinderen mochten meehelpen het beslag te maken. Daarna mochten ze allemaal 2 cakevormpjes vullen en Jolanda en ik zorgden ervoor dat de cakejes in de oven gezet werden. Bas en Laura hebben gezellig samen in de voorleeshoek gespeeld en alle kindjes hebben in de kring Sinterklaasliedjes gezongen met de juf. Ze hebben allemaal een cakeje gekregen en… ze waren lekker! Na school zijn we bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld en weer liedjes gezongen op het balkon. Dieks kwam ’s middags ook gezellig nog bij ons spelen.
Dore-Jan van de LunchClub belde op 24 november om 10:45 uur of ik kon invallen, omdat er iemand ziek was. In eerste instantie had ik gezegd dat ik niet kon, omdat Kim bij ons op bezoek kwam en bij ons kwam lunchen, maar omdat ze niemand anders kon vinden en Kim zelf zei dat ze graag mee wilde, zijn we toch overgebleven. Na het eten konden de kinderen fijn buiten spelen en samen met Kim en juf Ellie heb ik de kleuters het laatste kwartier binnen bezighouden totdat ze weer naar hun eigen klas konden. We hebben gezellig met zijn allen Sinterklaasliedjes gezongen. Bas was op zijn knie gevallen, die was een beetje kapot en hij moest erg huilen toen ik hem weer naar de klas bracht. Gelukkig heeft hij er verder geen last meer van gehad. Na school is Hessel bij ons komen spelen. Bas en Hessel hebben heel fijn samen gespeeld met de Lego en in de tuin.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative